Anne-Gerda Ernst Oktober 1996
Anne-Gerda Ernst

...er født den 20. Oktober 1958 i Jylland som datter af Irene og Otto Ernst, som tidligere drev salig Sønder Omme Gartneri. Har desuden 2 søskende, Erik Ernst p.t. bosat i Aalborg, og Marit Ernst i Malmø. Er gift med Mikkel Olrik, med hvem jeg har børnene Freja, Laura og Magnus, alle med efternavnet Olrik Ernst.

Vi er fra 1. September 2003 flyttet til Taastrup på Djursland, hvor vi har købt en gammel murermestervilla. Her arbejder jeg p.t. i psykiatrien i Ebeltoft som social- og sundhedsassistent.

Før boede vi i Kerteminde i et lille hus i byens nordlige udkant ved Kerteminde Højskole, hvor jeg arbejdede som højskole- og ind i mellem også seminarielærer. Den er desværre lukket nu.

Udsnit af brikvævet bælte - klik for at se flere...(258K)

Jeg underviste i skafte-, ramme- og brik-vævning, musik/kor, studiekredse om musik og vikinger og lejlighedsvis blomsterbinding. Er uddannet blomsterbinder, har studeret musik på universitetet i København og er uddannet fag-/håndarbejdslærer i vævning samt altså social- og sundhedsassistent. Spiller selv på alle former for blokfløjter, samt lidt på harmonika og klaver.

Udsnit af bindingstegning fra WeavepointEksempel på bindingstegning lavet i computerprogrammet WeavePoint

www.weavepoint.com

Klik her for at gå tilbage til familiesiden

Denne side er sidst opdateret 9-10-2006 med Dreamweaver MX